Hemmagjort saltvatten till partyfrillan

Snart kommer Anna och ska hjälpa mig med håret. Hon har gjort det förr och hon har gjort det bra! Jag har rotat fram mina godkända stylingprodukter, så får vi se om vi klarar oss på dem. Annars fr jag göra ett nopoo-undantag och pooa lite! Men med spray, dust it och  gelé kommer man nog en bit. Jag har också, för första gången, provat att göra eget saltvatten. Jag kokade upp 1.5 dl vatten och hällde sedan ner några matskedar havssalt och en tesked socker. Det fick lösas upp och så hällde jag ner lite gelé (nopoo-godkänt då så klart!). Jag hällde upp allt i en sprayflaska och har sprayat lite i håret för att testa. Mitt hår är så mjukt och lite flygigt. Det gör lite som det vill det 🙂 Men nu är det lite strävare utan att vara kladdigt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply