Hemmaträning

Nu har jag varit duktig. Riktigt nöjd! Satte igång att träna här hemma vid 8. Hoppade hopprep i 5 minuter. Hopprep ska vara ett mycket bra sätt att förhindra benskörhet. Just att det sker stötar är det som ska vara bra. Sedan gjorde jag en massa övningar från Perrellis bok igen, på nivå 2 med hantlar och pilatesboll. Mitt i tog jag ett avbrott och hoppade 5 minuter igen. Avslutade med att springa 13 minuter i skapligt rask takt. Nu är det bara lite stretch kvar.

Jag tror inte att jag kommer att köpa ett nytt träningskort när mitt går ut. I alla fall inte där, eftersom jag inte har så många pass att välja på. Det måste vara lätt att träna. Och nu har jag bestämt mig för att 20-60 minuters helhjärtad träning hemma 3-4 gånger i veckan är bättre än att ha ångest över att itne komma i väg till gymmet alternativt ta sig dit en gång i veckan och tycka att det är skittråkigt att gymma och tänka att det här hade jag ju kunnat göra hemma istället. Så kasnek lägger jag 300 kr på bra hemmaträninggrejer istället. Men vi får väl se 🙂

Om du tränar hemma, vilken övning finns alltid eller nästan alltid med? Vilken övning tycker du är en övning som tar bäst, på flest områden på kroppen?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply