Hemsk start

Vi låg och drog oss länge i morse. Alla 4 framför barn-TV och jag lyckades småsova bort en timme till. Jätteskönt! Men måste ha blivit förvirrad, och mycket hungrig, för jag fullkomligt kastade mig över paradisasken på vardagsrumsgolvet och slukade 3 praliner, utan att ens hinna njuta av de jäklarna. Sedan fortsatte jag med fruktyoghurt och rosdae mackor med marmelad. Fy på mig! Men gott var det och tänker inte skämmas så länge.

Till lunch blev det lite bättre. Kastade ihop en soppa, bestående av mycket röda linser( eller många kanske det heter för de var ju inte mycket rödare än andra röda linser), ett par potatisar, en halv lök och buljong. Den blev god. Till och med Vilmer slukade sn portion och ville ha mer. Till det åt jag lite fläskfilé från gårdagens middag och rödkålssallad. Gott!

                                                                    

Nu blir det kaffe. Och vad ser jag bredvid min kopp. En ensam liten pralin i form av ett vackert löv. Hur kom den hit?? Jan måste vara nöjd med mig som jag är eftersom han bjuder på choklad utan att ens lämna en kommentar efter sig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply