Högbo bruk

IMG_9608 (Large)

IMG_9609 (Large)

IMG_9612 (Large)  

IMG_9616 (Large)    IMG_9614 (Large)

IMG_9624 (Large)

IMG_9633 (Large)

IMG_9639 (Large)

IMG_9643 (Large)

IMG_9647 (Large)

IMG_9650 (Large)

IMG_9659 (Large)

Jag älskar kortsemestrar på nära håll. Högbo bruk kommer nog att bli en favorit i forsättningen! Vi har ju varit där förut, men inte sovit över på hotellet. Jag kan tänka mig att det är rätt mysigt där under höst och vinter också, så kanske tar vi oss en tur snart igen.

I natt sov vi i en av deras smedstugor, ett bra val verkligen. Hur mysigt som helst, charmigt inrett med gamla grejer, stora sängar, moraklocka, ”kristallkronor”, gamla tavlor och annat. Där sov vi gott!

Vi började med några timmar nere vid friluftsbadet, checkade sedan in, tog en mellis i solen och gick sedan upp till hotellet för att besöka spa:t. Det var stängt på måndagar och således också möjligt för oss att besöka med barnen. De badade i poolen, som var varmt och djup så Vilmer kunde simträna lite. Jag badade jag med, sedan satt jag i sköna stolen och började på min nya bok. Svenska deckare är perfekt på sommaren, gärna i en skön stol med ljudet av lekande barn i bakgrunden 🙂 Vi bastade också, både i ångbastun och den vanliga och barnen tyckte det hela var kanon.

Gårdagen avslutades sedan med den pastasallad vi tagit med oss, lite vin, tv-tittande, sagoläsning och mys.

Jag vaknade så klart tidigt, och passade på att springa en runda i området. Jag sprang väl kanske inte hela tiden, eftersom jag inte visste vart jag skulle och dessutom ville stanna och ta bilder stup i kvarten.

Sedan underbar hotellfrukost, allt man kan tänka sig. Synd att man bli mätt bara! Det fanns massor med fina och nyttiga alternativ, men också det där lilla extra som croissanten och våfflor. Idag unnade jag mig lite allt möjligt, men känner mig också lite sugen på att åka dit på riktig hälsoresa, med eller utan barnen. Röra på mig mycket och bara äta nyttigt!

Efter det tog vi oss till lekplatsen, där barnen också matade djuren. Lunch på Qvarnen och sedan åkte vi hem. Vi ahde ävl hoppats på badväder idag också, men man kan inte få allt.

Nu är det bara att börja fundera på vart vi vill åka härnäst……!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Högbo bruk

  1. Jessica
    23 juli, 2013 at 17:54 (10 år ago)

    Vilken mysig utflykt! Toppen för både stor och liten.
    Högbo bruk har sannerligen mycket att erbjuda..! 🙂
    Kram kram

Leave a Reply