Hur är det möjligt!?

Barnen fick påskpresenter av mamma igår. Bland annat ett häfte med tatueringar, med ”kärlekskräftor” som Vilmer kallade alla kräftor med rosor i sina klor och en del anda motiv också. Idag klippte jag dock hej vilt i den då en del på en sida är för läbbiga för att jag ska vilja att mina barn ska ha det på sig. Och där, mitt på sidan fanns en tatueing med hakkors runt. Hur fasen är det möjligt? Nu undrar jag lite smått vad jag ska göra åt det, försöka ta reda på vilken butik som säljer dem….

Jag har fotat den, men vill inte ens lägga upp en bild med det märket på min sida.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Hur är det möjligt!?

  1. Carro
    11 april, 2012 at 21:28 (12 år ago)

    Hur har det gått? Lyckats spåra? Helt galet…

Leave a Reply