Hur blev det så här?

IMG_8913 (Large)

IMG_8915 (Large)

Jag blev så full i skratt nu ikväll. Vilmer har sin Leo, en vit tiger. Leona köptes samtidigt men har inte kramats lika väl. Hon har inte heller varit med på skolgården, på frukostbordet, på Tallinnfärjor, till fjällen, i sandlådor osv och har sin skönhet kvar. Vi hittade henne idag, där hon legat i sitt ”syretält”. Vilmer blev helt tyst, satte dem bredvid varandra, tittade och tittade och sa ”Hur blev det så här?”.

Lite så känner jag när jag kollar i spegeln, eller när jag ser kort på mig själv när jag skrattar och alla skrattrynkor syns. Hur blev det så här? Det kommer liksom krypande 🙂 Krypande som en vit tiger…….! Inte för att det gör något direkt. Jag har inga åldersnojor. Och jag orkar inte ha hur mycket komplex som helst längre heller.

Men visst slurpar jag i mig en och annan antioxidant och andra saker för att behålla så mycket som möjligt av ungdom 🙂 Och jag använder numera gärna bra märken för ”åldrad hud”. För mig är det dock viktigare att det känns bra, att huden mår bra och att det är så giftfritt som möjligt. Viktigare än hur det ser ut?

Men sedan kan man ju trolla lite ibland, t ex genom hudkräm med shimmer för att ge lyster, eller tonad ansiktskräm för att se lite brunare ut när man inte vågar pressa så mycket. Jag har två riktigt bra sommarkrämer. Den ena fick jag förra sommaren och den andra är ny för i år. De kommer från Mádara och gillas mycket. Shimmerkrämen ger jättefint lyster och har varit det sista jag tagit på när jag ska göra något mer än att hänga i trädgården. Först solkräm så klart, men sedan lite lyster på det. Ansiktskrämen, Sun flower tinting fluid, har jag tagit på efter att solkräm gått in i huden. Den är lagom mörk för mig och kletar inte.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply