Hur jag hittar tävlingar

Någon frågade var jag hittar så många bloggtävlingar. Jag läser ju en del bloggat och har en del som jag då och då klickar fram för att se om det hänt nåt spännande. Men sedan kollar jag också regelbundet på molnboannas blogg. Där hittar man många kul tävlingar och där har också mina tävlingar legat. Jag har en superfin tävling på gång, kanske hamnar den också där så småningom.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Hur jag hittar tävlingar

  1. ANNAS TÄVLINGSTIPSARBLOGG
    7 december, 2010 at 21:46 (14 år ago)

    Tack för länken! Det uppskattas. Jättekul om fler skickar in tips till mig.

    Varje gång du har en tävling så skriv en kommentar i bloggen eller maila mig på info@annakarlsson.se så lägger jag upp den.

    Jag prioriterar alltid mail/kommentarer före de som finns i bloggar jag själv läser.

Leave a Reply