Ikväll party?

Snart ska jag iväg för att äta middag med kollegerna. Egentligen borde jag ha åkt redan, för att hinna med fördrink hos en kollega. Men satt och pratade förlossningar med Carro istället och tyckte det blev ett bättre val. carro var så gullig och hämtade hem barnen tidigt idag, denna varma fredag. När jag kom hem hoppade två nakenfisar i poolen och en vacker gravid syster satt i gräset.

Istället för att stressa med dusch, smink och hår så har nu jag tagit det lugnt. Hunnit med fördrink hemma också. Det är inte ofta jag både bryr mig om kläder, hår och smink samma dag! Det är härligt med stora barn, som numera leker på egen hand. Jag har stått framför spegeln och sippat french rose.

Ikväll blir det klänning, inte ofta det heller! provade också lite nya produkter. Jag fick en massa prover skickade till mig från Green people, de som gör barnens solkräm. Så nu har jag provat en produkt från deras serie för ungdomar. Bara för att man har rynkor slipper man inte finnar 🙂 Så nu har jag sminkat över solkrämsfinnarna med ”cover and clear – spot it

Vi får se om det blir utgång för min del efter middagen på Kött, kök och bar. Flustret vore skoj, går ut så sällan. men Eric Gadd spelar där ikväll, så det kanske blir onödig kö och utgift när jag inte alls gillar hans ”sitta-fast-i-råttfällan-musik”. Dessutom är det så jobbigt att vara bakis och trött 🙂

Jag tänker cykla ner på stan, för att lyssna klart på Paganinikontraktet och för att komma hem snabbt ivkäll/inatt. och för att bränna lite lite av det jag kommer att vräka i mig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply