I’m a runnerloppet

IMG_3203.JPG

Lopp idag igen, denna gång för oss vuxna. Ännu ett lopp avklarat, härliga I’m a runnerloppet nere i Stadsträdgården. Både jag och Jan sprang och vi hade också sällskap av Douglas som hade med sig Måns ner. Barnen picknickade och lekte i parken medan vi sprang. Anordnas det ett lopp i Uppsala vill jag vara med, så enkelt är det.

Det var varmt och soligt, och kroppen är inte riktigt van än vid att springa i värme. Men jag kom runt. Vet inte den officiella tiden än, men min egen tid blev dryga 26 minuter och då fick jag ändå gå i backen upp till Sten Sture-monumentet, den är ju galen den backen.

Vi hade med oss lite picknick till dem, Berry boost bland annat, från min sommarlåda från Bodystore. I samma låda fanns en förpackning med kokosvatten, lemon från Vita coco, som passar perfekt som dryck en varm sommardag. Jag tycker att kokosvatten är rätt gott som det är, framför allt när den är välkyld. Annars brukar jag ha det i smoothie eller att blanda med juice som jag själv pressat. Men idag slank den alltså ner precis som den var. Den här var riktigt syrlig och god.

IMG_3207-0.JPG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply