i+m Eye Creme Rich Age Protect

Den andra av de två produkterna jag via Bodystore fått äran att få prova är en ögonkräm med samma märke. Den ekologiska arganoljan förnyar huden effektivt och gör den slät och vital. Näringsrik avocadoolja tillsammans med fuktbindande hyaluronsyra ger huden en ny elasticitet. Bodystore

Jag har nog varit alldeles för dålig på att prioritera ögonkräm. Förr var jag slarvig med att ens smörja in mig, men sedan jag började gå över på mer naturlig hudvård har jag kört samma produkter i hela ansiktet. Och tex arganoljan är nog riktigt bra även runt ögonen. Arganolja finns ju i denna kräm också. Och i många fall, tex på morgonen är en kräm mer lättanvänd än olja, som ju är just oljig och gör huden blank. Det passar bäst på kvällen, eller när man inte ska ut på ett tag.

Jag börjar få kråkfötter 🙂 det är väl inte mycket idé att ägna tid åt att stressa upp sig över det. Men man kan ju göra sitt bästa för att kråkfötterna inte ska få  pippikängor på sig, utan bara små söta mockasiner 🙂

Krämen svider itne i ögonen, rinner inte och verkar dryg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply