i+m intensive creme

Jag har fått chansen att prova några hudvårdsprodukter från i+m, via Madeleine på bodystore. Jag har hittills provat två av de fyra samples jag fick. i+m age protect intensive creme . Det kändes kul att få just den då arganolja är en nyfunnen favorit. Jag använder arganolja redan, men en creme är ju ibland lättare att använda. Just denna kräm innehåller förutom arganolja även avocadoolja (vilket jag också använt en del i ren oljeform). För att nu vara en intensivkräm var den förvånansvärt lätt att använda. Den kändes tjock först, men gick in jättefint i huden och gav ingen blank eller kladdig känsla efteråt. Jag har haft ett par torra fläckar framför öronen men de är borta. Det är nog också dags att acceptera att man inte har en ungdoms hud. Det är nog dags att age-protecta lite 🙂

Dessutom är den naturlig, alltså utan parabener, mineraloljor, parfym osv och innehåller 95% ekologiska ingredienser. Av vilken anledning ska man smörja in sig med något med skadliga ämnen eller onödiga ämnen i alla fall när det nu finns bra naturliga?

Blandningen av stärkande arganolja och näringsrik avocadoolja stöder hudens uppbyggningsförmåga. Fettsyrerik ekologisk nattljusolja tillsammans med återfuktande hyaluronsyra stimulerar cellförnyelsen i huden och gör den mjuk och len.
Applicera Age-Protect Intensive Creme morgon och kväll på rengjord hud och massera lätt in. Produkten kan även användas som ansiktsmask.
Bodystore

Du kan läsa mer om i+m här.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1Pingbacks & Trackbacks on i+m intensive creme


    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'comment_style' not found or invalid function name in /var/www/fornhem.se/hanna.fornhem.se/wp-includes/class-walker-comment.php on line 184

Leave a Reply