i+m Teint refresh cream carrot

Special Care Teint Refresh Cream Carrot Vitamin E

Nu har jag provat min nya kräm i nästan en vecka. Den heter

Teint Refresh Cream Carrot Vitamin E

och kommer från i+m-serien, närmare bestämt från i+m-seriens special careprodukter . Jag gillar den. Den har en underbar doft, som jag tycker att jag känner i nästan hela dagen. Dessutom är den lätt att applicera, lagom tjock i konsistensen och verkar dryg. Den känns inte fet i ansiktet samtidigt som den verkar klara mina torra partier i huden bra.

För den som är sugen att prova en egen så finns den att köpa på bodystore. Den kostar 205 kr och finns i en praktisk pumpburk. Man behöver alltså inte sticka ner fingrarna i burken.

Den är till 95 % av ekologiska ämnen, innehåller inte syntetiska tillsatser eller  mineraloljor, parabener, parfym och färgämnen. Passar veganer och är certifierad som naturkosmetik.

Special Care Teint Refresh Cream Carrot Vitamin E naturligt tonande dagcreme ger en varaktig, fräsch lyster. Berikad med morotsolja, betakaroten och E-vitamin stimulerar cremen cellförnyelsen och främjar hudens regeneration. Kombinationen av jojobaolja, ringblomsolja och sheasmör stärker huden och skyddar den från vätskeförlust, medan papayaextrakt avlägsnar döda hudceller och stimulerar återuppbyggandet av nya. Vid regelbunden användning ger cremen över tiden en mild toning av hyn. Dessutom är den milda vaniljedoften i kombination med morotsoljans härliga arom en fröjd för sinnena… Lämplig för alla hudtyper.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply