Inflyttningsfest på St Göransgatan

Lite seg start idag, tack och lov. Barnen sov länge. Och tur var väl det, för de slog vakenrekord igår, och somnade runt 23. Var med på vuxenfest, minsann. Det hör inte till vanligheterna. Men är festen hos den vanliga barnvaktren (mamma) och den andra barnvakten var med på festen (Carro) så var barnen välkomna att följa med.

Vi hade aldrig trott att vi skulle kunna vara kvar så länge. Hade bestämt att vi skulle gå när det blev för högljutt, antingen bland gästerna eller på våra egna barn. Men de lekte, åt, pysslade, pratade. Så stolt över mina gryn. Pratar med folk de knappt sett förut. Visar sina saker. Det var några gånger dock, då Noria lackade ur och det förstår jag. Man kanske inte behöver fota tösabiten med blixt rakt i nyllet flera gånger i rad. Men Noria sa ifrån och jag behövde mest säga ”ja, just det” 🙂

Noria gick runt och fotade också. När jag i morse såg bilderna blev jag faktiskt lite imponerad. Bilderna här under har hon tagit.

Jättekul att träffade Camilla och hennes familj igen. Det är Åkes dotter och hon har en liten sötstrut till son, som båda barnen busade med på sina egna sätt. Det var skönt att de också var där, några fler som är vana att befinna sig på golvet. Ser fram emot att fira jul med dem också, på julaftonseftermiddag/kväll. The more the merrier!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply