Inpackning med olja och aloe vera

Igår trodde jag verkligen att vi skulle kunna jobba båda två idag. Vilmer var ju så pigg. Så jag kladdade in håret med arganolja och aloe vera eftersom jag tyckte jag behövde tvätta håret till fredagen. Sean kom febern och jag insåg att jag måste vabba. Men dåv ar det ju onödigt med hårtvätt 🙂 Lite fånig är man väl va?

Så jag struntade i att tvätta ur inpackningen. Istället satte jag en knut runt håret och gick och a mig. Jag satte på ett slitet örngott, som jag sliter ur idag igen. Idag är håret inte snyggt 🙂 men inte kladdigt, fettet har sugit in i håret som nog behövde lite näring.

Arganolja har dubbelt så mycket vitamin E som olivolja. Den är dessutom full med antioxidanter och omega-6 och omega-9. den kan förebygga hjärtsjukdomar. Passar mogen hud, acnehud, skadad, solbränd hud m.m. då den är cellstimulernade.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply