”Fröken” som slutar

Igår gjorde vi ett litet kort till en av barnens favoritfröknar på förskolan. Hon har funnit där sedan de började och är kanon. Men hon är egentlgien utbildad i något annat också, och fått jobb i den branschen nu, så hon slutar. Jättesynd. De har tappat en del brapersonal, men också fått nya kanontjejer. Vilmer skrev i alla fall så fint han kunde ”Du har varit snel” och ritade så fina hjärtan så. Hon fick också med lite lyxsnacks. Vi ville lägga några chokladhjärtan i påsen men hittade inga på ica igår. Däremot hittade vi massor med renee voltaire-produkter. Och lilla påsen gick perfekt ner i kuvertet. En påse finns till mig också.  Kan jag behöva, då jag ska försöka koncentrera mig på min bok några timmar idag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply