Invigning hos KitchenTime

   

  

  

  

  

 För några veckor sedan damp det ner en inbjudan till invigning av KitchensTimes fysiska butik i Uppsala. Jag frågade Anna om hon ville haka på och vi tyckte det lät som ett bra sätt att umgås några timmar.

Det gjorde vi rätt i, invigningen var jättetrevlig! Butiken är jättefin, och har många kända märken och produkter i varierande prisklasser. Jag gick och tittade på flera jättefina springformar. Jag skulle verkligen vilja ha några mindre varianter, för de där gånger man bara vill baka något litet till efterrätt, utan att behöva stå där och okynnesäta 🙂

Vi bjöds på fina snittar och gott bubbel. Det ordnades tipsrunda. Vi googlade och googlade och var rätt säkra på att vi hade alla rätt, men icke. Undrar så vilken fråga vi svarade fel på.

Jag gick hem från butiken med en stor och tung himalayasaltsten. Det var första gången jag såg en sådan och efter att kocken visat och lått oss smaka var jag såld. Eftersom det var 15% rabatt igår passade jag på direkt, man ska inte vela så mycket. Den ska testas idag, ska köpa lax och lite annat gott.

Sedan blev jag en av de som hittade en gömd tomte och vann ett pris. En Hand-Held spiralizer, som vi testade direkt i morse. Nu hade vi bara morot hemma, men idag ska det handlas 🙂

Med tre påsar- en saltsten, en vinst och en fin goodiebag traskade vi vidare till Plock, där vi drack lite mer vin. Påsklov ju, annars kan man ju inte dricka vin på detta viset mitt i veckan 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply