Invigning på Mattssons guld

Idag är det invigning i Mattssons gulds nya lokaler.  Så det var ju klart att jag ville hoppa in på invigningen och hälsa lite snabbt på Camilla. Eftersom jag troligen kommer att ha en klänning på bröllopet som jag inte betalat ett öre för ville jag unna mig ett nytt smycke istället. Klänningen går i blått, ingen vanlig färg för mig, och har således inga smycken i den färgen. Jag hittade ett blått halsband, från Nora Norway.

Jag blev imponerad av butiken. Jättefint. Kändes nytt, fräscht, påkostat, genomtänkt. Idag var det ju lite trångt också. Jag ska definitivt köpa mig en ny guldring snart, och då blir det där så klart!

Och vilken fantastisk goodiebag jag fick. De 50 första kunderna skulle få en men jag var säker på att jag var för sen, butiken kryllade ju av folk! Jag hittade mitt smycke, det blåa på bilden och köpte det, resten är gåvor. Ett par tidningar om bröllop också. Gift är jag ju redan, men någon kanske vill ärva? Kom igen nu och avslöja era bröllopsplaner.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply