Jag är utan lopp

  Det känns allt lite tomt att inte ha något lopp att se fram emot. Jag är ju en sådan som gillar lopp, även om jag ju inte på något vis är ute efter att prestera. Ett lopp är helt enkelt ett lite mer genomtänkt träningspass för mig. Inför nästa inbokade lopp brukar jag bara träna lite extra på det som gör det loppet specifikt. Det mest för att jag är rätt ombytlig av mig, jag vill göra något nytt, tänka lite nytt för att kunna motivera mig. Jag skulle aldrig kunna springa samma sträcka varje gång, nej, planlöst löpande dit näsan bär mig funkar bäst. Därför kollar jag sällan upp bansträckningen innan heller, jag vill bli överraskad!

Men nu har jag inget mer lopp inbokat. Jag har funderingar, men inget inbokat. Det finns ett adventslopp i Gävle. Men då vill jag ju att familjen också ska åka med och delta och då får vi allt ta och räkna lite, för det blir ju en liten slant.

Ge mig tips, vilka härliga lopp har ni inbokade!?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Jag är utan lopp

Leave a Reply