Jag blev testpilot för Arla

Jag blev utsedd av Smartson att bli testpilot på Arlas smaksatta vispgrädde. Vet itne hur mycket än, men hoppas det räcker till några av de saker jag direkt kom på. Bland annat vill jag kolla om chokladvarianten passar sig i tryffeln jag tänkte göra. Sedan vill jag göra egen glass på jordgubbsvarianten. Men först ska jag vänta på posten!

Arla Köket® smaksatt vispgrädde är ett produktsegment bestående av smaksatt vanlig vispgrädde som enkelt vispas till den konsistens konsumenten önskar. Produkterna passar att användas tillsammans med t ex kakor, tårtor, pannkakor/våfflor, fruktsallad – som ett väldigt gott och enkelt komplement – eller precis som dom är. Den smaksatta vispgrädden kan ses som alternativ till glass, vaniljsås, sylt, vanlig grädde bland annat. Arla

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply