Jag, en fjortis!

Idag hade en kollega med sig en våg han lånat. Det var en sådan som förutom vikt mäter fetthalt, muskelmängd och ”ålder”. det var ju allt lite spännande att kliva upp på den. Hur illa är det liksom!? Men kände mig rätt mallig efteråt, om man nu ska tro på apparaten. Den sa att jag väger 61.8 kg, har 20.8% fett, 46 kilo muskler och en kroppslig ålder på 14-15 år. Ha! Men kan det stämma det? Jag känner mig inte alls så tunn, i alla fall inte överallt.

Lite taggad blev jag i alla fall. Ungefär den fettmängden hade jag när jag var 23 också. Kanske har detta tränande och bättre kosthållning gett lite resultat.

Nu är jag faktiskt lite sugen på att göra ett större hälsotest också. Kolla kolesterol, blodtryck, maxpuls, olika värden mm. Tips på var man gör det bäst i Uppsala?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Jag, en fjortis!

  1. susanne
    15 september, 2011 at 17:14 (13 år ago)

    Womens wellness

Leave a Reply