Jag har joggat

bild (96)

Under en tid har min trän ingsmotivation varit i princip obefintlig, och så brukar det vara sista veckorna på terminen. Det är helt enkelt för mycket ändå. Framförallt många dåliga ursäkter kanske, men så är det. Nu börjar det komma lite träningslusta igen 🙂 Och då är det bara att sätta igång.

Jag hade matilda här på eftermiddagen och hon är en himla bra förebild. Sund och stark tjej! Jag vill bli som henne 🙂 Vi satt och babblade om löpning bland annat och då kom jag på att jag skulle ta med mig Vilmer. han får cykla och jag småjogga bredvid. Sedan gäller det att sätta bra mål. Jag ska gå ut lugnt, framför allt pga att jag är lite rädd om mitt ena knä som börjat göra ont, främst när jag böjer mig.

Så nu har jag bestämt mig för att 3.5 km är bra att börja med. Det ska jag jogga och enda målet till att börja med är att jag ska korta av tiden varje gång, även om det bara är lite. Jag är helt enkelt inte en löpare och jag kan inte mer än så. Jag ska jogga så mycket som möjligt de där 3.5 kilometrarna.

Vilmer tyckte jag såg stark ut i alla fall….kanske var det för att jag lovade honom 10 kronor varje gång han följer med 🙂 Bra att ha med honom, för då kan han ha telefon och vattenflaska i cykelkorgen. Sedan vill jag ju vara en bra förebild och visa att jag kan också!

Idag sprang jag inte i några bra brallor alls, de jag haft på mig under dagen faktiskt. Jag har sagt det förut, men nästa gång jag köper träningsbyxor ska jag försöka hitta några sådana som håller in degmagen, så jag slipper känna av hur huden dras upp och ner när jag springer. Röhnisch har ett gäng såg jag, bland annat på Ellos! Någon som har och kan berätta om de är bra?

Är det någon annan rätt otränad (ovan joggare) som vill haka på med samma ambition? Att oavsett var du befinner dig, ta 3.5 km och försöka göra det 2-3 gånger i veckan ett tag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Jag har joggat

  1. Matilda
    15 juni, 2013 at 17:42 (10 år ago)

    Så sjukt bra jobbat! Du såg stark ut, kanske Vilmer får bli ditt dragplåster

  2. Annika M
    17 juni, 2013 at 07:49 (10 år ago)

    Har Rönisch nya löpartights och visst är de jättebra, men också ganska dyra. Har mer prisvärda från Soc (Stadium) som funkar lika bra! Lycka till med löperiet. Det är härligt när man väl kommit igång! Vi ses snart! Kram!! 🙂

Leave a Reply