Jag har naglar!

Pomegranate Hand Cream

Jag tror det är den första vintern på väldigt många som jag faktiskt har långa naglar. Och egentligen vet jag inte varför. Äter inte något tillskott, river och förstör mina nagelband fortfarande-ful ovana. Enda skillnaden är nog att jag bestämt mig för att verkligen smörja in händerna och naglarna flera gånger varje dag. Och att jag bestämt mig för att inte tycka att speciell handkräm är onödigt. Förr har jag nog tagit vilket skit som helt till händerna, just för att det bara är händer”.

Just nu använder jag Weledas Pomegranate handkräm i handväskan och en underbar handkräm med arganolja som jag köpte i Tunisien. Sedan använder jag lite extra a-creme på nagelbanden innen jag lägger mig, när jag kommer ihåg.

En lyxig handcreme med certifierad ekologisk kärnolja från granatäpple, hjälper huden att bibehålla sin mjukhet och samtidigt motverka ålderstecken. Granatäpple är rik på skyddande antioxidanter och oljans unika sammansättning stimulerar också hudens naturliga cellförnyelse. Tillsammans med naturliga växtextrakt håller den dina händer naturligt mjuka och vackra hela dagen. Bodystore

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply