Jag har vunnit böcker

Jag brukar tävla på familjeliv när det är ”Hemliga lådan” Jag brukar försöka att läsa tävlingsledarens svar på ja/nej-frågorna. Läser också de andras svar så långt jag hinner, så jag inte sitter och gissar på sådant som andra redan sagt. Men har aldrig vunnit. Man drabbas till slut av hjärnsläpp. Vissa gissningar känns onödiga då jag alltid brukar tycka att de redan skrivits. Men idag var det jag som vann!!

Detta stod i kommentar ca 250!!

Rätt svar var böcker (i pluralis) eller bokpaket och först med det rätta svaret var

bubbelmaja {#emotions_dlg.flower}Skål

Ett stort grattis till dig!! Solig

Du har vunnit följande böcker:

http://www.gehrmans.se/web/Produkt/products/shop/San…

http://www.bazarforlag.se

GRATTIS!!! 

Kontrollera att medlemsuppgifterna stämmer 

Så nu har jag att läsa. Och så har jag en del fina böcker att låna ut. Mojjeboken kommer nog till användning på jobbet. Kul! Som en tidig födelsedagspresent till mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply