Jag och Blossom

Innan jag gick på semester fick jag ett par skivor av en elevs mamma. Hon tipsade om Blossoms pilatesträning och frågade om jag ville prova. Vilket jag ju ville. Vill ju prova allt, sedan är det inte säkert att jag provar mer än en gång men men! Nu är det dock andra gången jag kör den ena skivan och gillar den. Det är med pilatesboll och nu när jag kört igenom hela kan jag nog påstå att den är riktigt effektiv. Jag är helt slut, armarna darrar. Och då mistänker jag att det funkar ännu bättre när jag lärt mig rörelserna bättre. Och om jag fick lite mer luft i bollen, så jag inte får lika mycket stöd. Jan är inte hemma ikväll så hemmaträning var det enda aktuella.

 Ska hoppa in i duschen och göra en olivolja- och råsockerscrub tror jag. Sedan kaneldoppade chokladmandlar. Känns mer ok att äta dem när jag i alla fall tränat lite!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Jag och Blossom

  1. Viktoria
    25 juni, 2010 at 20:14 (14 år ago)

    🙂 Bra jobbat! Och visst blir det ännu mer effektivt när man har hållit på ett tag!

Leave a Reply