Jag sprang från Polisen

 Jag har inte sprungit på ett par veckor. Jag har helt enkelt inte haft riktigt lust, utan varit mer sugen på att gymma. Jag har hittat nya övningar att göra och tyckt att det varit himla skoj att se hur jag blir starkare.

Men inget slår liksom löpning när det kommer till konditionsträning. Det är ett jättebra komplement till styrketräning och jag vill för allt i världen inte tappa bort min glädje. Så jag bestämde mig för att senast idag, när det är exakt en månad kvar till Midnattsloppet, komma ut igen. (Känner jag någon som är sugen på Midnattsloppet? )

Jag gymmade mitt på dagen och åt inte så himla bra lunch, eftersom inte resten av familjen var hemma ändå. Men det gick ändå. Vi åkte till Polisen för att hämta ut våra pass, och så sprang jag hem. 7.5 km blev det, på en rätt normal tid för att vara mig. Det var rätt kvavt, och jag känner att jag väger några kilo mer än i våras. Men det gick bra, kändes skönt och nu är jag på hugget igen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply