Jag svettas guld :)

20140807-115528-42928397.jpg

Jag kom iväg till gymmet igår. Det var tungt! En varm och kvav dag, med brandrök i luftrören, en mil i benen och nästan inga kolhydrater i kroppen. Men jag körde i alla fall två varv i Milon och svettades massor. Kunde inte göra några höjningar och orkade inte heller hela minuten i någon maskin typ!

Jag blev lite full i skratt efter magmaskinen, när jag insåg att det var guldfärgat svett efter mig. Jag hade bröstkorgen insmord med Golden Glow Toning Soufflé och bröstkorgen trycks ju mot rullen. Snyggt! Guld på svart liksom, som en riktig drottning. Synd att jag inte presterade som en också!

Jag har lyckats få lite färg den här sommaren. Visst, jag är fortfarande ljus men för att vara mig är det ändå mer än vanligt. Inte bränt mig alls faktiskt, förutom en gång när jag bytte tankiki och missade att den var någon cm djupare i ryggen. Jag hann dock rädd mig innan det blev illa.

Jag käkade karotenkomplex några månader och smörjde mig noggrant. Nu vore det ju trevligt om det stannade ett tag. Den här krämen har vårdande ingredienser ( tex aloe vera och mineraler) som passar bra till som after sun. Jag älskar att smörja lite extra på händernas ovansida.

Jag tycker mycket om Nourish-produkterna. Det är en ekologisk hudvårdsserie från England som fått flera fina utmärkelser. Håll utkik här kommande veckorna, eftersom jag kommer att hålla en tävling i samarbete med dem. Gå in och gilla dem på facebook också, för bra info om naturlig hudvård.

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Jag svettas guld :)

  1. Sara
    7 augusti, 2014 at 15:21 (9 år ago)

    Kul att se att armbandet kommer till användning!

Leave a Reply