Jag vann :)

Idag hämtade jag ut ett stort fint paket från ImseVimse. Jag vann ett paket från märket Earth Friendly hos bloggaren Fru Svensson. Ett riktigt lyxigt paket, värt en smärre förmögenhet. Med massageolja, bodylotion, bubbelbad och schampo/body wash (plus två andra saker till, men som jag inte skriver här eftersom jag är rädd att Alma läser 🙂 .

Earth friendly-serien finns i flera dofter (oparfymerat-naturliga dofter). Eftersom jag hade möjlighet att själv välja valde jag lavendel, eftersom jag tycker att det luktar fräscht, passar även vuxna och är rogivande och således passar finfint till kvällsbadet.

De här sakerna passar lika bra till barnen som till mig. Starkare schampo än så behöver inte jag. Det är utan SLS och parabener. Vi får oss ett riktigt lyxigt julbad snart!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply