Jag vann kroppsolja från Rosenserien

Rosenserien kroppsolja

När jag kom hem och satte mig framför datorn för att jobba några timmar damp det ner ett mail. Jag vann kroppsoljan!! Det ska bli kul att prova. Rosenserien är en mycket bra serie har jag förstått.

En mycket lyxig ansikts- och kroppsolja med havtorn. Rik på naturliga vitaminer och omättade fettsyror. Havtorn innehåller både omega 3, 6, 7 och 9. Oljan absorberas lätt och lämnar huden sammetslen och väldoftande av rosor. Hjälper huden att bygga upp ett naturligt skydd.

Passar alla hudtyper, speciellt den torra huden.

– Kan med fördel appliceras på något fuktad hud.
– Kan motverka celluliter.
– Kan användas som intimolja.

Då blev jag inte riktigt lika arg över att jag spräckt en nagel till…..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply