Järnvägsmuseet och goda vänner

   

   

Denna dag har gått fort. Jag klev upp när Jans klocka ringde vid 7 och gick en promenad innan han for till jobbet. Borde ha gått längre med tanke på vad jag klämt i mig resten av dagen 🙂

Efter 9 for jag och barnen iväg till Gävle. Först en sväng till Järnvägsmuseet, där vi käkade lunch, lekte, lärde oss om tåg och hade det allmänt bra.  Sedan hem till Moa för att födelsedagsfika med dem eftersom Gry fyllde år och Moa var ledig. Alltid underbart gott fika hemma hos Moa. Lämnade tillbaka en stor påse av Grys kläder och fick med mig en ännu större kasse hem.  Noria ser mycket upp till Gry och pratar ofta om att hon vill åka dit. Det första hon sa i morse var att ”idag ska vi åka till jäääävlet”. det var ganska länge sedan Vilmer var med. Han träffar så klart Moa och barnen när de är här, men de senaste gångerna har jag åkt upp själv med Noria. Han uppskattade att vara där han med, med massor av utklädningsgrejer, ballonger och bilar att hålla på med.

Lyckades också komma hem med två utbakade flätor i håret, så nu slipper jag tvätta håret på några dagar till 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply