Joggat, Värvet och Livets Ord

20130703-150738.jpg

Jag var ute och sprang i morse! Jag vaknade 7.20 och 7.32 var jag utanför dörren. Det gäller ju liksom att passa på, men tiden är knapp. Jan drar strax efter 8 och 9 ska vi vara iväg för att hinna till friidrotten. Det blev således en liten runda, men det är ju bra det med.

Jag har gjort en bra upptäckt. Det är lättare att springa när man kommit en bit. Om man bara håller i en liten stund så mjuknar kroppen upp. Jag tror att jag alltid stannat innan. Jag springer ca 1.5 km innan jag vänder på Slavsta byväg. Sedan springer jag tillbaka också och går en bit sedan. men alltså, minst 3.5 km ska jag springa ett bra tag innan jag ökar. Jag ska helt enkelt inte tröttna den här gången. Jag ska inte sätta för höga mål. Jag ska vara nöjd med de kilometrar jag springer- inte gräma mig över de jag inte sprang.

Idag lyssnade jag på Magdalena Graaf på Värvet. Bra intervju! Läser ju henens blogg varje dag och är nu riktigt sugen på att skaffa hennes nya bok ”Mitt perfekta liv”. Hon pratade om Uppsalatiden, och om Livets Ord, nästan samtidigt som jag närmade mig området. Vi bor ju i närheten av Livets Ord, även om det inte på något vis märks här. Jag tror att de var fler förr, och att många av dem då bodde i Årsta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment on Joggat, Värvet och Livets Ord

  1. Carro
    3 juli, 2013 at 19:58 (10 år ago)

    Har boken! Låna!!!

Leave a Reply