Jordgubbar i ugn

Jag har sprungit runt uppe i Boländerna idag, på jakt efter en present till Alma. Jag åkte med Jan och barnen när de skulle ut till Vilan för att hämta häcksaxen och hoppade av i Boländerna. Jag började med Röda Korset, där det är utförsäljningsvecka denna vecka. 50% på allt idag och så 60, 70, 80, 90 dag för dag. Två blusar till mig, ett par barnskor, en deckare, en sommarväska och ett fint kakfat i två våningar för totalt 72 kr!

Detta gick jag och bar på under resten av min jakt på utemöbler. Jag hittade ett bra till slut och var klar lagom tills Jan och barnen var på väg tillbaka igen. Vi käkade lite på IKEA och åkte sedan hem. Men först köpte vi med oss jordgubbar från Plantagenparkeringen, 10.90 kr asken 🙂

Dessa har vi mumsat på idag. Avslutade nyss en fika med jordgubbar och kiwi bitar, med kokos och riven vit choklad som fått gosa ihop sig i ugnen lite och så vaniljkesella till det. Mumma! Nu ska vi kolla in Sean Banan på Lotta på Liseberg.

Och så en lite ”jag mötte Lassie-historia”. Tomas Brolin var på Bauhaus. Jag gick inte fram och frågade vad han tyckte om finalen eller tala om hur bra han var i VM-94 eller bad om autograf eller något, jag höll mig 🙂

Förresten skulle jag vilja springa på dessa formar på loppis. För i butik verkar de inte finnas längre. Köpta på Åhléns. Vi har 6 stycken och det räcker ju inte långt om man är två familjer. Jag har annonserat på Köp och Sälj Uppsala men inte fått napp.  Håll ögonen öppna åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply