Judo, luftrör och kryssning

20140211-205605.jpg

Jag är lite småkrasslig, mina taskiga luftrör pyser och jag har sovit lite dåligt i några nätter. Så jag tog beslutet att inte träna idag, första tisdagen på länge som jag inte stannar efter jobbet.

Istället bestämde jag mig för att åka med Vilmer på judo. Jan brukar åka eftersom jag sedan tar Noria på onsdagen eftersom han jobbar sent då, men nu blev jag lite sugen på att åka och kolla. Han har utvecklats massor och var så stolt över att visa vad han lärt sig sedan jag var med sist.

Jag trodde det skulle vara uppehåll nästa vecka på lovet, men de kör ändå. Det blir bra det 🙂 Än så länge har vi inte så många planer, mer än att vi ska åka och bada någonstans, umgås med folk, baka, mysa och liknande. Men vi hoppas hitta någonstans att åka för en övernattning mot slutet av veckan, ett hotell med bad eller en kryssning eller liknande. Jag hittade en tävling hos Ida-Maria där man kan vinna en kryssning med Tallink Silja- det vore perfekt 🙂

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments on Judo, luftrör och kryssning

 1. Carro
  11 februari, 2014 at 21:44 (10 år ago)

  Vi vill gärna ses nåt nästa vecka! Kondis eller bara ses på hemma-fika!?!

 2. Carro
  11 februari, 2014 at 21:46 (10 år ago)

  Var det förra lovet vi var på brantan och pratade om vilken dag på påsken Adam skulle bäst komma?! Eller var det ett annat lov… Fooooort går tiden!

  Stora vilmer! Vill ses! Saknar er!!

Leave a Reply