Jullov

Nu är det jullov! Tack vare att min skola har avslutning på kvällen dagen innan, efter en vanlig skoldag, så kunde jag följa med barnen på deras också. Norias klass och parallellklassen höll i ett vackert julspel. Jag är mentalt trött och lite känslig, så fick bita ihop för att inte börja gråta. Det är så mycket i världen nu, så sånger om fred och om att bjuda in och hjälpa, sådant berör.

Jag har bearbetat mig själv ordentligt, genom att lyssna på Fairytale of New York i massor av versioner på löpbandet nu ikväll. Nu behöver jag inte få känslopåslag när den kommer på radion 🙂

Jag kom iväg till gymmet både igår och idag. Jag är lite rosslig i halsen, inte förkyld eller så, utan mina dryga luftrör som spökar. Det blev i alla fall en lugn timme igår och idag. Det behövs, man kan ju inte äta sig igenom dagarna. Det blir lätt lite småätande när man lagar julmat. Jag är nu klar med egen rödbetssallad, hemmatrillade köttbullar och griljerade revbensspjäll. Laxen har Jan fixat, står och drar sig, och skinkan är redo. Det mesta är inhandlat! Vi kan ta det rätt lugnt imorgon.

I år är de flesta julklappar inköpta på nätet, hur skönt som helst.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply