Juniorgympa på Friskis Ultuna

Efter utflykten till Knivsta igår ville Amanda ha skjuts in till stan. Det gick ju fint det och ledde till att jag passade på att träna också. Ska jag ändå köra henne till Fålhagen kan man ju lika gärna stanna till på Väderkvarn en stund. Träning man inte trodde man skulle hinna eller vilja göra känns alltid bäst.

Jag har träningsvärk idag. Jag tränade mest överkroppen igår- bäst att passa på när jag fick lite ork och lust att ta tag i tricepshullet.

Idag var det nedre delens tur. Först i pulkabacken med vristtyngderna på och sedan på Ultuna…också med vristtyngderna på. Vi upptäckte att det fanns juniorgympa på Ultuna på måndagar, och idag är det en ledig måndag med gott om tid för träning. Barnen är riktigt motiverade också, och var inte svårövertalade.

Jan åkte med dit för att vara med barnen så jag kunde få 15 minuter i gymmet (ifall det inte skulle bli så mycket mer pga att barnen inte fixade passet). Sedan började han springa hem.

Det kom inga andra barn! de hade tydligen tagit påsklov, men barnen fick sin träning ändå. Inte form av gruppträning utan i form av stationer med ledare. Jättebra. Lite annorlunda än vad det var tänkt, men de var nöjda. Inte 50 minuter men väl 35. Vi hade ju ändå betalat 100 kr (50 kr/barn) så lite träning ville jag ju att de skulle få. Våra barn är ju inte blyga och försiktiga av sig, utan hakade på tjejen och sa nu efteråt att hon var snäll 🙂

Under de 35 minuterna barnen var i spegelsalen gymmade jag. Skönt som attan att ha tränat idag med och riktigt sugen på att träna snart igen. Jag vill också hitta på aktiva utflykter med barnen varje dag under lovet. Leos lekland har vi tänkt, men är det så här fint väder vill vi hitta kul grejer utomhus istället.

Nu blir det en proteinshake och fundera på vad vi ska äta till middag. Man blir lite snurrig av påskledigt, tidsomställning och kvällsträning – det är ju middagstid! Pappa hade med sig en ganska stor bit helgskinka hit igår, och den får nog bli middag ikväll, i en omelett 🙂

Jag tror att gympan idag var ett bättre beslut än att bege sig till Gränby centrum för att se Yohio, om jag ska tolka UNT rätt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply