Just dance på Actic

Många många år hade jag ju kort på Nautilus (det som heter actic idag) och trivdes bra. Men sedan flyttade vi och jag kom lite för långt bort från stället. Sedan fick vi barn och då blev avståndet ännu längre, så att säga. Idag hade de öppet hus och jag passade på att gå på ett av de pass som fanns. Just dance. Jag kände mig lite rädd innan. Undrade lite om kylskåp som jag verkligen ska vistas blanda småsnärtor runt 20. Men det gick bra. Och det var skitkul! Två tjejer som ledde passet ihop idag. Båda hade bra rörelser till jättebra musik. Glömde för en stund att jag stod i en träningssal och inte på Flurran.

En fördel med att ha kommit upp över 30 är väl kanske att man inte orkar bry sig om att skämmas längre. De yngre såg ut lite som om de inte vågade le ens, med risk för att skämma ut sig. Men strunt i dem, jag hade skoj, försökte förmedla det till ledarna lite i alla fall.

Det vore skoj att kunna gå då och då. Årskort kanske är lite för  mycket pengar, när man kanske inte kommer iväg så ofta. Antingen är det ju jag eller Jan som jobbar sent för att barnen ska få så korta dagar som möjligt. Men en fördel var att det numera finns en barnhörna där på Boländerna. Kanske man skulle kunna ta med sig barnen, och då nöja sig med gymdelen. I gruppträningssalarna är det nog för hög musik för dem. Jag ska i alla fall kolla upp vad det kostar att gå en gång så länge.

Nu känner jag mig nöjd. Lite gym, lite trampmaskin, ett helt pass med dans och lyckohormoner, och sedan lite gym igen. Reztart innan för att få lite ork och perrellis protein direkt efter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply