Kaffesump som skrubb

Efter att ha sett mitt hår i n solig spegel häromdagen insåg jag att jag bara måste göra något. Rotade igenom mina lådor här hemma och hittade hårfärg så nu är jag något rödare i mitt redan rödbruna hår. Och medan jag satt där i badet bläddrade jag i senaste Topphälsa och råkade läsa att Cindy Crawford använder kaffe för att motverka celluliter. Nu har jag visserlien niga celluliter och heller ingen tro att jag kan se ut som Cindy men ropade ändå:

Ääääälskling, kan du komma med kaffet. Nej, inte i kopp, bara sumpen 🙂

Jan blir aldrig förvånad längre!

Det var en riktigt bra skrubb. Använde över hela kroppen och i badrummet såg det ut som om någon spottat snus. När jag kom upp nu på morgonen kände jag mig genast väldigt kaffesugen, undrar om det är för att jag luktar som ett helt kafferosteri.

Snart ska jag bege mig upp till Gränby centrum. Vi ska ha spelkväll ikväll, så det är en del som ska handlas in. Kanske försöker jag ta mig en kaffe också….får jag sällskap?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply