Kalas och klädbytardag

När vi kom hem från vår lilla utflykt till torget kom Vilmers kompis över och lekte. Noria gick på kalas och jag knatade över till grannen för en klädbytarträff. Jag sålde bara några få saker och köpte inga saker, men drack ett par koppar kaffe och pratade lite strunt en stund. Mycket bra initiativ som jag tycker borde utvecklas och spridas. Norias nya kjol är jag avis på. Hittade den på Röda korset för en tia häromdagen och en sådan vill jag ha själv också 🙂

Önskar att det gick att hitta lite i stl 122/128 också. Vilmer leker på knä, glider över golvet….De senaste två veckorna har jag upptäckt hål i 2 par jeansliknande brallor, ett par mysbyxor och ett par pyjamasbyxor. Klart han ska leka, men önskar att det gick att trolla dit ett skyddande lager just över höger knä 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply