Kalaseftermiddag

Vi har precis kommit hem från Funbo, där vi firat Einar som fyllt 7 år och Hedvig som ska fylla 5 år. Det var mycket trevligt. De bjöd på god middag och supersaftig tårta. Vi satt ute, tillsammans med myggen. Jan påstår att han har stora blaffor av myggbett på ryggen. Jag själv tycker att det mest störande med dem är att man inte kan prata utan att de flyger in i munnen, men det beror kanske mer på mig än myggorna.

Noria var så söt i sin klänning från Gry och sina leggings från Hedvig, och med Hello kittyhalsaband som hon fått av mormor i påskpresent. Jag upptäckte att det var samma mintgröna färg på leggingsen som det är i fickor och muddar på klänningen, tänk vad glad man kan bli när man upptäcker att något matchar!

Legot vi köpt idag fick Hedvig. Jag hade kollat i butiker efter lego med rosa i och lite typsikt tjejigt, då det var det hon önskade. med en storebror som gillar lego finns det ju redan mycket, så ville ju attd et skulle kännas som henens eget. Men det finns itne mycket av den varan i butikerna. Så jag blev så glad när jag hittade det begagnat. Första gången jag ger bort något begagnat i present, kändes lite konstigt. Men så länge födelsedagsbarnet blir nöjt så! Kompenserade med att köpa en sopborste med nyckelpiga på på Lilla rummet också. Helt underbar butik, kan köpa allt där! Nu sa jag börja leta efter mer sådant lego. kanske dyker upp på loppis, på toret, på tradera eller blocket om man bara håller ögonen öppna.

På väg hem upptäckte Vilmer blod på benet. Aj, aj, det gör ont, måste ha plåster. Jan menade att det var jordgubbe och diskussion uppstod. De enades om att det va en ”blodgubbe” som smakade gott.

Noria däckade så snart vi kom hm. Minna gå vova nuuuuu, och så i säng. Vilmer behövde varva ner lite med tv och gos, men är på väg i säng nu. Vad vi gör sedan vet jag inte, men en film vore inte hel fel. Ingen godis har vi, eller chips, men är å andra sidan mätt på kaffe, tårta, kyckling, wasabinötter, chilinötter och oliver.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply