Kampen om tiden.

Nu har jag ju som sagt börjat träna. Det änns verkligen jättebra och är kul. Jag får tid till mig själv occh känner mig piggare ch starkare redan.

Jan ska också börja träna och behöver väl det lika mycket som jag.

Men upplevelsen av tid blir så mycket annorlunda. Det blir ett evigt pusslande kan jag tänka om man ska få ihop träning, arbete och tid med barnen. Det känns mycket konstigt att inte vara tillsammans alla fyra. Igår tex kom jag hem från jobbet kl 17, åt mat, varmed barnen lite och åkte iväg och tränade. Det betyder att jag träffade barnen 45 minuter på morgonen och 75 minuter på kvällen. Det är inte mycket det!

Hur gör folk som har hobbys och träningar för att inte få dåligt samvete på alla plan?  Det gagnar ju även barnen så klart att föräldrarna tar hand om sin hälsa också…det är väl så man får tänka. Och att barnen alltid har en av föräldrarna hemma. Det är ju inte så att vi skaffar barnvakt för att träna. Och så får man se till att det blir kvalité på den tid vi har ihop.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply