Kanelbullar med färgat pärlsocker

  

Häromdagen såg jag ett intressant på Bambis blogg (härlig blogg som jag läser varje dag). Hon hade färgat pärlsocker och det bestämde jag mig för att prova. Varför har jag inte gjort det förut, hur enkelt som helst ju. Så nu har vi en massa goda bullar, med blått, grönt och turkost socker på. Vi ska smaka på en liten rackare, eller dela på en stor för att kolla om de går att bjuda på när Vilmer fyller år.

En påse droppade jag blå karamellfärg i, en påse droppade jag grönt i och i en påse hällde jag både blått och grönt. Sedan var det bara att hälla ner socker, nypa ihop påsen och skaka några sekunder.

Den här gången hade jag 1 dl matlagningsgrädde i degen och det verkar ha gått bra. Mina rullar blev så tjocka och sedan jäste de något brutalt, så det är stora, vräkiga bullar vi har nu.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1Pingbacks & Trackbacks on Kanelbullar med färgat pärlsocker


    Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'comment_style' not found or invalid function name in /var/www/fornhem.se/hanna.fornhem.se/wp-includes/class-walker-comment.php on line 184

Leave a Reply