Kappahl newbie och PUKKA-te

IMG_8706 (Large) IMG_8727 (Large) IMG_8717 (Large) IMG_8723 (Large)

Mysig dag idag, med lugn och ro!

Vi tog oss en cykeltur till Salabacke, för att få träffa lillbebisen för första gången. Pappa kom också och vi fikade, gosade, lekte och pratade lite innan allihop gick till Källparken.

Bebisen fick ett set från KappAhls newbie. Jag hade sett att Carro köpt lite till bebisen och förstod att hon gillade den serien. Jag tror minsann att det blev bra. Ett par mjuka byxor som uppvikta borde funka snart och kanske kan funka ett tag sedan också som highwater. en body med gamla nycklar- jag äslkar gamla nycklar 🙂 Ett par haklappar och en snutte med stjärnor.

Alma fick present hon med. Mjuka pitabröd med trägrönsaker att stoppa i. Kanske kan hon roa sig ltie med det och bjuda den som sitter still i soffan och ammar. En dockvagn fick hon ärva av Noria också, en låg sulky som går att dra dockan i lätt utomhus. Och ett knoppussel. jag var på två leksaksaffärer igår, men tappar helt handlingskraft där. Allt ser likadant ut och inget lockar. Alldeles för mycket kvantitet istället för kvalitet. Nä, skulle tänkt efter och beställt från nätet tidigare istället! men hittade en hylla med lite träleksaker i alla fall och jag hoppas det blev bra!

Carro fick te från Pukka, med anis, fänkål och kummin. Det står detox på den, men det är samma ingredienser som i amningste.

Han var så fin, mosters andra lilla hjärta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply