nov
2010
Karré med bovete/ris och gräddsås
Mätt och belåten. Nöjd över att ha provat en ny mix och att barnen uppskattade det. De åt hur mcyket som helt idag, som små rovdjur.
Jag bestämde mig för att blanda ris och helt bovete redan när jag kokade det. Det hade samma koktid så det var ju lätt. det blev bra, en lyckad kombo. Tips till den med kräsna barn som är rädda för att prova. Mixa i lite mer varje gång ni kokat. Ungefär som man mixade ersättning/bröstmjölk med välling för att vänja den lilla parveln!
Köttet gjorde jag redan igår. En hel bit karré med ben. Jättebra pris på citygross och vi brukar vara n
öjda med deras kött. penslade med chiliolja och soja och hällde på massor med frysta örtkryddor. 175 grader till strax under 80 grader.
Sås gjord på vispgrädde, ltie köttbuljong, lite sambal oelek och soja.
Sallad på rödkål, isbergssallad, gurka, balsamvinäger ”wildberries” och Renee Voltaires salig blandning. Lite bönor och majs till. Och ca 1/2 dl vin, det som fanns kvar i boxen.

Linda Olsson
21 november, 2010 at 20:05 (14 år ago)Ja, kul att få testa dem ju! Jag hade aldrig smakat innan, men kunde verkligen inte äta dem alls. Va alldeles för stark choklad för min smak. 😉
Ha det så bra!
Kramar