Kassler med fyllning

frametastic picture

Älskar kantareller! Så snart jag kom hem från skogen satte Jan igång att rensa medan jag funderade ut middag. Jag hittade färdigkokt matkorn i kylen, som jag värmde genom att steka upp den med god olivolja. Sedan blev det smörstekta kantareller saltade med salt med torkad karljohansvamp.

Skar kassler i tunna skivor. Jag la tunna skivor av höng, himmelsblå ovanpå, liksom lite rödlök och soltorkade tomater i olja. La en till kassler ovanpå och ”låste” med tandpetare. Stekte på båda sidor och hällde på grädde mot slutet som kunde fånga upp de goda smakerna som runnit ut från fyllningen. Jag kryddade med lite lantbuljong och så var såsen klar.

Det var klart på under 20 minuter (vilket det hade varit även om vi varit tvungna att koka nya matkorn). Riktig snabbmat med andra ord!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply