Kikärtsröra för blivande gladiatorer

Mätta och nöjda! Gladiatorerna är kul ikväll och gladiatorgottet lyckat. Vilmer så nöjd med att ha hjälp till att fixa ”sånt man blir stark av” och vi ser fram emot nästa fredag. Vi tränar i reklampauserna, både jag och barnen. Jag sliter i mina hantlar och barnen går kräftgång och skottkärra 🙂

Kikärtsröra, en enkel sådan. Jag mixade kikärtor med olivolja, pressad citron, några teskedar tahini och örtsalt med ramslök. Rostade några hela kikärtor i lite olja med salt också. Vilmer skar morötter och la upp salta kex.

Jag hittade en förpackning med serranoskinka kvar, från min vinst från Delicard. Dessutom hade vi sparris som behövde göras upp. Kokade sparrisen lätt och rullade sedan lite skinka runt efter att jag lagt rivet brännvinsost på skinkan. In i ugnen, sedan lite olja, pinjenötter och ruccola på.

Weissbierost från Castello och riktigt saftigt, lätt övermoget päron 🙂  till. Och så lite annat smått och gott.

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply