Kinaschack och Försvunna diamanten

  

  

Hemma från Vilan, där vi fikade, drack lite glögg, pratade och barnen lekte. När vi sedan kom hem vid halv 8 var vi sugna på julmaten igen, efter att inte ha ätit sedan vid 12.30 ungefär. det smakade gott att sitta i lugn och ro i vardagsrummet, kolla på julfilmen från Madagaskar som gick på tv i en halvtimme. Barnen satte igång att leka direkt, så nöjda över sina nya saker. Vilmer hade inte hunnit bygga klart sitt nya lego, så det var prio 1 för honom.

Bland annat gav vi Noria ett litet dockhus som vi köpt av en annan Slavstabo. Den gick hem rejält! Jag talade om att den var till Littlest people-figurerna och hon lekte helt uppslukad av den direkt och nu när vi kom hem. Ännu ett bevis för att begagnat funkar- 30 kr är inget för plånboken, men ändå fullt med glädje för henne. Hon fick också lite pyssel av oss, som hon itne hade ro att börja med direkt.

Vilmer fick ett kinaschack av farmor och farfar. Det har vi invigt. Jag och Jan spelade en provomgång redan i Vilan. det spelar vi med Vilmer imorgon, tror jag, när han är pigg i huvudet 🙂 Det såg lite annorlunda ut än jag minns från när jag var liten, då det var kulor som flyttades. Nu är det praktiska träfigurer som sätta i hål och allt är i trä.

Barnen fick Jakten på den försvunna diamanten av morfar, Carro och Henke. Jag och Carro spelade det jättemycket när vi var små. Framför allt Vilmer blev jätteglad över det. Noria kommer nog gilla det också, när hon fått prova.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply