Kiropraktor Magnus i Uppsala

IMG_2316.JPG

Mitt andra besök hos kiropraktorn är avklarat. Han tyckte ryggen kändes bättre sedan sist, men hittade några saker att knaka. Inte alls så att det gör ont eller ens känns direkt, utan han gör det väldigt mjukt. Efter det rejält med laser 🙂

Sedan kände han på knäna som det är lite ”grus” i, som potatismjöl ungefär. Eller inflammation, som inte är akut alls. De fick också laserbehandling, och med den behandlingen, nya sulorna, bara löpning i de bra skorna och så specifik träning för balans och styrka så ska det bli bra. De går absolut att springa med. Ingen fara på taket! Jag ska inte äta voltaren eller så för att behandla just nu, men kan springa ett lopp med det utan att det stör. men måste vara försiktig så att jag inte kör för hårt i så fall.

Efter det lite stretch av höfterna. Prima! Jag verkar väldigt duktig och jag känner stort förtroende för honom. Jag har inga fler besök inbokade nu, behövdes inte just nu tyckte han, men jag kommer att ta mig dit om max en månad.

Nu ska jag smörja in mig med lite arnika och MSM och ta en tidig kväll. Fast först dricka och äta lite till….

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply