Kladdkakemuffins med amarettosmak

Idag när vi kom hem från förskolan röjde jag i lite högar och då hamnade Vilmers fina kokbok fullt synlig. De ville laga eller baka något! Boken fick han av Esther och Noah när han fyllde år och den är mycket inspirerande. Vi kollade vad vi hade hemma och bestämde att kladdkaka kunde vi nog få ihop.

Alla vill göra allt. Vilmer läste och Noria rörde. Ett ägg råkade knäckas på den varma plattan, men vad gör det 🙂 Så bestämde vi oss för att hälla i lite bakpulver också, och lite coffeesyrup med amarettosmak och hälla det i muffinsformar. Men något gick fel. De svällde och svällde och svällde för att sedan fara ihop och lägga sig platta över muffinsplåten istället. någonstans där under finns muffinsformarna. Jag skrapade ner allt i sin rätta form och nu återstår bara frågan om hur de smakar.

Nja, dessa bjuder vi inte på imorgon. Inte för att de smakar illa men för hur de stackarna ser ut. Vi frossar nu istället! Skrapade man bort det brända fanns det en massa kladdigt mums där under. Man kan inte lyckas med allt 🙂

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply