Knatteskutt och egen träning

20130324-215243.jpg 20130324-215232.jpg

20130324-215253.jpg 20130324-215305.jpg

Noria var kvar med mig på Knatteskutt. Vi hängde i gympahallen bredvid Vilmers och roade oss bäst vi kunde medan han spelade basket. Basket gillade han förresten, kanske nåt att kolla upp. Längden har han ju uppenbart gener till!

Jag hade ätit lite lite till lunch så jag blev lite darrig av behandlingen från min lilla PT. HOn ville hänga i lianerna (eller linjalerna som hon säger), spela fotboll, jaga mig hit och dit, klättra på alla ribbstolar mm och jag tyckte det var en kul idé jag med. Det skulle ju liksom bli den enda träningen idag…..

….men sedan mitt i matlagningen såg jag ett sms från Frida som undrade om jag ville haka på till Ultuna. Med sällskap som en spark i rumpan så kom jag iväg. Men först snabbt i med middagen.

Vi stod på crosstrainern i 20 minuter och slet i några maskiner en stund innan vi åkte hem. Hann precis till kvällsagan, och åt sedan upp resterna av middagen.

Det känns fantastiskt att ha tränat 3 gånger plus passet i gympahallen den här veckan 🙂

Middagen då? Jo, idag blev det en snabb soppa. Jag blev testpilot på Kelda och valde Karibisk soppa, som jag drygade ut med vatten, creme fraiche, en hel del ärtprotein, kycklingbitar kryddade med curry samt ärtor och okra. Det blev riktigt gott och uppskattades av barnen också. Vi brukar aldrig köpa färdig soppa, men visst, ibland fyller det sitt syfte.

IMG_8516 (Large)

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply