Kokosnöt till kvällsfika

IMG_0935 (Large)

Ikväll käkar jag kokos. Kokosvattnet inuti var det bara jag som ville ha. Barnen smakade, men nej tack 🙂 Och nu förstår jag varför kokosvatten kostar en liten slant- det är ju så lite i varje. Det är vår andra kokos totalt i livet, så kanske är mina erfarenheter begränsade, men i dessa var det kanske max en deciliter.

Jag har gått och knaprat på kokosnöt och gillar det rätt bra. Det finns mer välsmakande frukter och godsaker, men istället för inget är det ju kanon 🙂 Bra kolhydratmängs, massor av nyttigheter, kräver lite tugg mm

I helgen beställde jag ett gäng kokosvatten, eftersom det var nedsatt pris på dem. Dem tänkte jag när jag ska detoxa, hoppas det passar!

Läs mer om kokos här: http://kurera.se/populart-med-kokosfett/

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply