Kokosvatten en varm eftermiddag

Tänk att sommarvärmen kom när semestrarna för de flesta börjar ta slut. Men man får väl vara glad åt eftermiddagarna, och att barnen får sköna raster på skolan. Båda barnen var rödmosiga och lite trötta efter första dagen.

Som ”fördrink” till middagen testade vi ett för oss nytt kokosvatten. Den kommer från Renée Voltaire och är en nyhet på Bodystore för 20 kronor. Den är helt naturlig utan tillsatser, full av kalium och smakar fräscht.

Jag tycker om kokosvatten, barnen brukar vara mer skeptiska. Men man måste inte tycka om allt 😉 Noria tyckte den var god och drack upp sin del, Vilmer tyckte den var okej men gav sedan bort till mig. Jan slurpade i sig sin men trodde den skulle vara godare riktigt kall.

Jag dricker alldeles alldeles för lite överlag, och jag lär mig aldrig heller, verkar det som. Kokosvatten är bra för vätskebalansen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply